Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Betaling

All betaling i nettbutikken skjer via Klarna.
 

Klarna tilbyr følgende betalingsalternativer:

- Kredittkort (0,- gebyr)

- Faktura 14 dager (0,- gebyr)

- Klarna konto - delbetaling 

- Betal-senere-kampanje

Faktura 14 dager er forhåndsvalgt. Etter du fullfører kjøpet får du valgene Kort, delbetaling og betal-senere-kampanje. 

Kredittkort
Betal når du fullfører kjøpet. 

Faktura
Faktura sendes til den e-posten du oppgir ved kjøpet i nettbutikken. Faktura har 14 dager betalingsfrist. Hvis du ønsker å utsette din faktura kan du selv gjøre dette inne på "Mitt Klarna" Du kan utsette forfallsdatoen med 10 dager. For å handle med Klarna faktura må du være 18 år. 

Delbetaling
Med delbetaling kan du betale hele beløpet når du vil, eller dele opp beløpet og betale i ditt eget tempo. Er det første gang du velger å delbetale et kjøp, sender Klarna deg en kontoavtale slik at du kan godkjenne vilkårene for delbetaling. Når du har signert og returnert kontoavtalen sender Klarna deg månedsfakturaen i slutten av måneden. Forfallsdato vil være i begynnelsen av påfølgende måned. En samlet månedsfaktura betyr én betaling, et KID-nummer og kun én administrasjonsgebyr på 45 kr. For å handle med Klarna delbetaling må du være 18 år.

 

Dersom betalingen ikke blir registrert innen rimelig tid etter forfallsdato, vil Klarna sende deg en purring med purregebyr på 70 kr per post. Om du ikke betaler denne, vil et inkassovarsel bli sendt med et nytt gebyr på 70 kr. Om du fortsatt ikke betaler går fakturaen videre til et inkassobyrå, og ytterligere renter og gebyr vil tilkomme.

Klarna kan velge å utføre en kredittsjekk og kontroll av personnummer (gjelder ikke ved kortbetaling) Dette er en sikkerhet for at personen ordren skal leveres til virkelig er den han/hun utgir seg for å være. Eventuelle sensitive personopplysninger som bes oppgitt av Klarna vil ikke bli gjort tilgjengelig for Fitness Factory.

 

For mer informasjon og hjelp kontakt Klarnas kundeservice.
 


Vi sender ikke pakker med postoppkrav.
Bestillinger gjort i nettbutikken kan ikke betales i våre fysiske butikker.