Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Om oss

Vår virksomhet ble etablert i kjølvannet av den gryende gym- og fitnessbølgen på midten av 80-tallet og kontakten med de internasjonale rettighetshaverne av "Better Bodies" ble opprettet i 1988.

Navnet "Better Bodies" oppstod i forbindelse med et modellbyrå etablert i New York på begynnelsen av 80-tallet, hvor det av samme opphavsmann, Brian Moss, også ble etablert et gym under samme navn.

I de første årene solgte vi i bøtter og spann med baggy pants, som i noen år på begynnelsen av 90-tallet faktisk ble en motesak. Etter hvert kunne man nesten se "alle" gå med "bolebukser", som ble den lite flatterende betegnelsen disse buksene fikk. 
I løpet av de siste par årene har folk begynt å spørre oss om disse buksene igjen og vi har nå et lite utvalg under merket "Otomix".

I tiden etter har det bølget i flere motetrender, hvor jazz-buksa har vært det mest seiglivede og populære plagget. Hvilket det fortsatt er, men så er det da også fort en "neck-breaker" når man ser det på.

På begynnelsen av 2000-tallet fikk vi stifte bekjentskap med internett, en innretning som skulle by på store endringer i forhold til kommunikasjon, salg og markedsføring. 
Å kjøre "land og strand rundt" for å vise fram de nye modellene var ikke lenger nødvendig - nå var alt synlig på "nettet".

Nettløsningen(e) var ikke de "heftigste", av forståelige grunner, de første årene, men vi stod fast og last med vår web-leverandør, som etter som tiden gikk begynte "å lese skriften på veggen", da løsningene ikke gjennomgikk den nødvendige utvikling. Helt til vi ganske enkelt var nødt for å finne en web-leverandør med mer tidsriktige løsninger.

Så her står vi altså, med en for oss ny butikkløsning, forhåpentligvis også til tilfredshet for mange av våre trofaste kunder som har fulgt oss opp i gjennom årene.    

Du finner oss her:

Oslo                                                        Lillestrøm   
Hausmannsgaten 6                                    Lillestrøm stasjon, Jonas Lies gate 4
Man-fre 11-18                                           Man-fre 10-18
Lørdag 11-16                                           Lørdag 10-16

Tlf: 22 36 04 47                                       Tlf: 63 81 81 93