Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Bli ambassadør

 

Vi tar ikke inn nye søknader for øyeblikket.
 

Ønsker du å bli ambassadør for oss? Vi ser etter personer med forkjærlighet for trening og da fortrinnsvis fitness, kroppsbygging og styrketrening.

Om ordningen:
Formålet med ambassadør-ordningen er at ambassadørene får ekstra gode priser på klær og kosttilskudd mot at de reklamerer for www.fitnessfactory.no 

Sponsing (få gratis) er ikke med i ordningen.

Hvem passer ordningen for:
Vi ønsker å samarbeide med deg som har en genuin interesse for produktene og merkene vi selger i vår nettbutikk. Ambassadør-ordningen passer derfor for deg som liker fitness og bodybuilding og som allerede bruker/liker de produktene og merkene vi fører. 

Du må være aktiv på sosiale medier. Dvs at du legger ut bilder ofte. Hovedandelen av bildene som legges ut bør være treningsrelaterte - altså at du har en "treningskonto". Instagramkonto må være åpen.

Du må være 18 år for å søke.

Hvordan ordningen fungerer i praksis:
Din brukerkonto hos oss vil oppgraderes til ambassadør-konto slik at du får tilgang til rabatterte priser. Du kan handle hva du vil når det passer deg. Det vi ønsker tilbake er at du reklamerer for nettbutikken og de produktene du handler. F.eks kjøper du en boks BCAA så legger du ut et bilde på din Instagram-konto med referanse til nettbutikken.

Krav til promotering på sosiale medier:
- Ambassadøren må ha følgene tekst i sin bio på Instagram: Ambassadør @fitnessfactory.no
- Ambassadøren må legge ut bilde av varer som er kjøpt via ordningen med referanse til nettbutikken og med tagg @fitnessfactory.no i kommentarfeltet.

Hvis du tror du passer som ambassadør kan du sende en e-post til post@fitnessfactory.no 
Skriv kort om hvorfor du passer som ambassadør hos Fitness Factory. Oppgi navn, alder og Instagram-konto. Merkes med "Søknad ambassadør"

Før du søker vennligst merk:
Det er IKKE snakk om sponsing
Du må være AKTIV på sosiale medier
Du må ha interesse for de varene/merkene som er med i ordningen
Du kan ikke samtidig være ambassadør for direkte konkurrerende nettbutikk